Melkein kaikkea melkein kaikesta — Nippelitieto.com

Kiinnostavimmat nippelitiedot

Alla listataan reaaliaikaisesti kuumimmat nippelitiedot, jotka Nippelitieto.com-palvelussa on kautta aikain julkaistu. Nippelitietojen kiinnostavuuden määrittelee se, miten monta kertaa ao. sivua on tarkasteltu. Luettelon yläpäässä ovat kaikkein kiinnostavimmat kirjoitukset ja vastaavasti häntäpäästä löytyvät jonkin verran suosiota osakseen saaneet jutut.

Ruusujen värien merkityksiä

Kiinnostuttu 17275 kertaa

Kukkien värillä on väliä myös Suomessa. Annettaessa vaikkapa punaisia ruusuja jollekulle henkilölle, antaja viestittää nimenomaan kukkien värillä rakkautta ja kunnioitusta. Punaiset ruusut ovat perinteisesti rakkauden, romantiikan ja kunnioituksen osoituksia. Punaista ruusua on pitkään pidetty kauneuden ja täydellisyyden symbolina, joten antamalla tällaisia kukkia voidaan osoittaa syvistä tunteista jotakuta kohtaan. Myös muilla ruusujen väreillä on merkityksiä.

Lue kokonaan…

Eniten lapsia synnyttänyt nainen

Kiinnostuttu 16587 kertaa

Synnyttämisen maailmanennätys tehtiin Venäjällä 1700-luvulla, jolloin hedelmällinen nainen, nimeltään Valentina Vassilyeva, kävi synnyttämässä kerta toisensa jälkeen kaksosia, seitsemän kertaa kolmoset ja neljä kertaa neloset. Vuosivälillä 1725–1765 lapsia maailmaan kuin liukuhihnalta tuonut nainen ei ilmeisesti koskaan synnyttänyt kerralla vain yhtä lasta, vaan aina vähintään kaksoset. Lopulta tämä Feodor Vassilyevin -nimisen maalaismiehen vaimo lopetti synnyttämishommat tehtyään sitä ennen miehensä lähtösysäyksen voimin tähän maailmaan 69 jälkeläistä.

Lue kokonaan…

AFAIK ja muita lyhenteitä.

Kiinnostuttu 10792 kertaa

Näitä lyhenteitä käytetään erityisen paljon englanninkielisissä keskusteluissa, joissa halutaan säästää aikaa ja nähdä vähemmän vaivaa ytimekkäiden sanomien saattamisessa keskustelukumppanin silmille. Näitä lyhenteitä käytetään hyvin paljon myös Internetin avulla pelattavisa moninpeleissä, kuten Red Orchestrassa, mutta myös ajoittain tekstiviesteissä sellaisissa tilanteissa, joissa halutaan säästyä näppäinpainalluksilta. Näitä nettilyhenteitä kannattaa käyttää vain sellaisissa tilanteissa, joissa tiedetään vastaanottajan ymmärtävän lyhenteen merkityksen.

Lue kokonaan…

Sähköankerias tuottaa 650 volttia sähkövirtaa

Kiinnostuttu 8830 kertaa

Sähköankerias on sähkökala. Se on meressä asuva olento, joka kykenee tuottamaan lyhytkestoisia sähköshokkeja sekä itsepuolustus- että metsästystarkoituksiin. Eläin on kykenevä tuottamaan matalaa ja korkeaa sähköjännitettä niin, että sen sähköisyys voi olla korkeimmillaan 650 volttia. Eläin tuottaa elimissään sähkövirtaa, jonka se pystyy purkamaan aivojensa välittämän signaalin avulla halutessaan esimerkiksi lamauttaa uhrinsa. Satojen volttien sähköpotku voi olla myös ihmisille hengenvaarallinen.

Lue kokonaan…

Nukkuminen

Kiinnostuttu 8692 kertaa

Nukkuminen on niin laaja osa ihmisen elämää, nimittäin keskimäärin kolmasosa koko eliniästä, että se varmasti ansaitsee oman nippelitietokokoelmansa. Sen vuoksi tässä on pitkä lista kiinnostavimpia faktoja unesta ja nukkumisesta. Me ihmiset pystymme tulemaan toimeen kauemmin ilman ruokaa kuin ilman unta. Toisaalta silloin kun nainen synnyttää lapsen, hän yhdessä miehensä kanssa tulee menettämään ensimmäisten kahden vuoden aikana noin 6 kuukauden edestä unta.

Lue kokonaan…